ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ



від 13 лютого 2017 року № 87



Про затвердження проекту землеустрою та укладання додаткової угоди до договору оренди водного об’єкта


Відповідно до статей 17, 93, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, враховуючи розпорядження голови облдержадміністрації від 10 червня 2016 року № 445 «Про надання дозволу на внесення змін до проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду» та клопотання громадянина Пастуха Володимира Федоровича:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду громадянину Пастуху Володимиру Федоровичу, для рибогосподарських потреб, яка розташована за межами населеного пункту с. Попівці, на території Поповецької сільської ради Барського району Вінницької області (внесення змін до попереднього проекту).

2. Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації (Кирилюк В.М.) укласти додаткову угоду до договору оренди водного об’єкта від 08 липня 2015 року за № 520284400-1, укладеного між Департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації та громадянином Пастухом В.Ф., якою викласти цей договір згідно умов договору.

3. Відділу Держгеокадастру в Барському районі внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

4. Громадянину Пастуху Володимиру Федоровичу в 30-денний строк зареєструвати додаткову угоду до договору оренди водного об’єкта в установленому законодавством порядку, після її підписання сторонами та погодження Державним агентством водних ресурсів України.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.


Голова обласної державної
адміністрації

В. КОРОВІЙ