ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ


РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 15 лютого 2017 року № 109

 


Про увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні


На виконання Указу Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні», з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України:


1. Затвердити заходи з увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні (далі – Заходи), що додаються.

2. Райдержадміністраціям, виконкомам міських рад міст обласного значення, структурним підрозділам облдержадміністрації забезпечити виконання Заходів.

3. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) профінансувати видатки на проведення Заходів коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші видатки, відповідно до кошторису.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдерж-адміністрації Івасюка І.Д.


Голова обласної державної
адміністрації

В. КОРОВІЙ

Doro 109