ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ



від 03 березня 2017 року № 140



Про відзначення 73-ї річниці визволення Вінниччини та м. Вінниця від нацистських загарбників у Другій світовій війні 1939-1945 р.р.


Відповідно до статті 2 Закону України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років», рішень 4 сесії Вінницької обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 43 «Про Регіональну програму сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій області на 2016-2018 роки» та № 63 «Про відзнаки обласного рівня», з метою належного відзначення 73-ї річниці визволення Вінниччини та м. Вінниця від нацистських загарбників у Другій світовій війні та сприяння національно-патріотичному вихованню громадян:

1. Затвердити заходи з підготовки та відзначення 73-ї річниці визволення Вінниччини та м. Вінниця від нацистських загарбників у Другій світовій війні (далі – Заходи), що додаються.

2. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради, з виплатою грошової винагороди, учасників бойових дій Другої світової війни, визволителів міста і області, активістів ветеранського руху Вінниччини згідно з додатком.

3. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) профінансувати видатки, пов’язані з виплатою грошових винагород до Почесної грамоти облдержадміністрації та обласної Ради і на проведення Заходів коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші видатки, відповідно до кошторису.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдерж-адміністрації Івасюка І.Д.

Голова обласної державної
адміністрації
В. КОРОВІЙ
 
Doro 140.doc