ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 26 квітня 2017 року                                                      № 299

 

 

Про створення оперативного штабу з питань вжиття невідкладних заходів у разі виникнення надзвичайних ситуацій на території області

 

Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та з метою оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації техногенного або природного характеру, запобігання провокаціям, іншим дестабілізуючим діям у святкові та неробочі дні 01 – 09 травня 2017 року:

 1. Утворити оперативний штаб з питань вжиття невідкладних заходів у разі виникнення надзвичайних ситуацій на території області (далі – оперативний штаб) у складі згідно з додатком.

 2. Визначити місцем роботи оперативного штабу приміщення пункту управління Департаменту цивільного захисту облдержадміністрації.

 3. Райдержадміністраціям, виконкомам міських рад міст обласного значення:

 1) утворити оперативні штаби з питань вжиття невідкладних заходів у разі виникнення надзвичайних ситуацій;

2) взяти під особистий контроль їх цілодобову роботу;

3) у період з 01 – 09 травня 2017 року щоденно інформувати о 9.00 про оперативну обстановку відповідального чергового Департаменту цивільного захисту за тел. 67-11-37.

 4. Департаменту цивільного захисту облдержадміністрації (Вовченко С.Д.) забезпечити функціонування оперативного штабу та взаємодію з оперативними штабами райдержадміністрацій та виконкомів міських рад міст обласного значення.

 5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

           

   

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                           

В. КОРОВІЙ

 

Doro 299