ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 03 липня 2017 року                                                      № 452

 

 

 

Про внесення доповнень до розпорядження голови облдержадміністрації від 18 квітня 2017 року № 276

 

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 червня 2017 року № 410-р «Про затвердження плану заходів з підготовки паливно-енергетичного комплексу України до осінньо-зимового періоду 2017/18 року та його проходження»:

 1. Затвердити доповнення до плану заходів з підготовки підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери області до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2017-2018 років, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 18 квітня 2017 року № 276 «Про підготовку підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2017-2018 років», що додаються.

 2. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) профінансувати видатки, пов’язані з проведенням заходів, зазначених у пункті 37 Плану заходів з підготовки підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери області до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2017-2018 років, коштом обласного бюджету, передбаченим на інші видатки, відповідно до кошторису.

 3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Броварника В.М. та заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Івасюка І.Д. відповідно до розподілу обов’язків.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                          

В. КОРОВІЙ

 

Doro 452