ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 07 липня 2017 року                                                      № 458

 

 

Про надання в оренду земельної ділянки водного фонду

Відповідно до статей 17, 93, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, враховуючи розпорядження Вінницької обласної  державної адміністрації від 01 лютого 2017 року  № 38 “Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  в натурі”, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 07 грудня 2016 року за № 17866150 та клопотання фізичної особи-підприємця Ленді Юрія Миколайовича:

 1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) фізичній особі-підприємцю Ленді Юрію Миколайовичу для рибогосподарських потреб на території Мізяківсько-Хутірської сільської ради Вінницького району, за межами населеного пункту.

 2. Надати фізичній особі-підприємцю Ленді Юрію Миколайовичу в оренду земельну ділянку водного фонду загальною площею 12,0584 га, з кадастровим номером 0520684000:09:006:0002 на території Мізяківсько-Хутірської сільської ради Вінницького району, за межами населеного пункту.

 3. Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації (Кирилюк В.М.) укласти договір оренди водного об'єкта з фізичною особою-підприємцем Лендьою Юрієм Миколайовичем з річною орендною платою у розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки земельної діляноки, терміном на 20 років, для рибогосподарських потреб.

 4. Уповноважити Вінницьку райдержадміністрацію на здійснення заходів щодо державної реєстрації за державою права власності на земельну ділянку, зазначену в пункті 2 цього розпорядження.

 5. Управлінню у Вінницькому районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

 6. Фізичній особі-підприємцю Ленді Юрію Миколайовичу в 30-денний строк зареєструвати договір оренди водного об’єкта в установленому законодавством порядку, після його підписання сторонами та погодження Державним агентством водних ресурсів України.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

 

Голова обласної державної

        адміністрації                                                                

В. КОРОВІЙ