ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

01 серпня 2019 року                                        № 571

 

 

 Про  утворення обласної комісії  з питань розподілу обсягів субвенції між бюджетами міст обласного значення, районними бюджетами та бюджетами об’єднаних територіальних громад на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05 липня  2019 року  № 571 «Деякі питання надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту», з метою розбудови спортивної інфраструктури області, для розгляду документів з будівництва нових мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту або реконструкції/модернізації існуючих спортивних майданчиків у мультифункціональні майданчики на відповідність пропозицій до Порядку та умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту:

1. Утворити обласну комісію питань розподілу обсягів субвенції між бюджетами міст обласного значення, районними бюджетами та бюджетами об’єднаних територіальних громад на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту,  у складі згідно з додатком, та затвердити  Положення про неї,  що додається.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації О. Крученюка.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                        

           Валерій КОРОВІЙ

 

 

 

                                                                                  Додаток

                                                                                 до розпорядження голови

                                                                                        облдержадміністрації

                                                                                 від 01 серпня 2019 року № 571

 

СКЛАД

обласної комісії  з питань розподілу обсягів субвенції між бюджетами міст обласного значення, районними бюджетами та бюджетами об’єднаних територіальних громад на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту 

КРУЧЕНЮК

Олександр Васильович

заступник  голови облдержадміністрації, голова комісії

ЧЕРНЯВСЬКИЙ

Сергій Володимирович

начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації, заступник голови комісії

 

ОЛІЙНИК

Олександр Миколайович

заступник начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації – начальник відділу фізичної культури та спорту

 

ПАРХОМЕНКО

Ірина Миколаївна

начальник відділу містобудування упра-вління містобудування та архітектури Департаменту будівництва, містобудування та архітектури облдержадміністрації

 

 

 

САНДУЛ

Олег Валентинович

заступник начальника управління фінансів виробничої сфери та супроводження суб-венцій – начальник відділу супроводження субвенцій Департаменту фінансів облдерж-адміністрації

 

Начальник управління фізичної

культури та спорту облдержадміністрації

Сергій ЧЕРНЯВСЬКИЙ

 

 

   

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови

облдержадміністрації  

від 01 серпня 2019 року № 571

           

П О Л О Ж Е Н Н Я

про обласну комісію з питань розподілу обсягів субвенції між бюджетами міст обласного значення, районними бюджетами та бюджетами об’єднаних територіальних громад на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту

 

1. Положення про обласну комісію з питань розподілу обсягів субвенції між бюджетами міст обласного значення, районними бюджетами та бюджетами об’єднаних територіальних громад на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту регулює порядок розгляду обласною комісією (далі – комісія) документів, що подаються для надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту або реконструкцію/модернізацію існуючих спортивних майданчиків у мульти-функціональні, щодо їх відповідності Порядку та умовам надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту.

2. Комісія утворюється розпорядженням голови облдержадміністрації. Очолює комісію заступник голови облдержадміністрації, який згідно з функціональними обов’язками відповідає за функціонування галузі «Фізична культура і спорт». Заступником голови комісії є начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

 До складу комісії входять також представники структурних підрозділів облдержадміністрації:

департаменту фінансів;

департаменту будівництва, містобудування та архітектури;

відділу фізичної культури та спорту управління фізичної культури та спорту.

3. Комісія:

здійснює розгляд пропозицій щодо формування переліку майданчиків у частині їх відповідності Порядку та умовам надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональ-них майданчиків для занять ігровими видами спорту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05 липня  2019 року  № 571 «Деякі питання надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту» з урахуванням вимог щодо сучасного облаштування майданчика, доступності для занять максимальної чисельності осіб, кількості видів спорту, якими можна буде займатися на ньому, а також умов співфінансування та рівня забезпечення населення адміністративно-територіальних одиниць області спортивними спорудами для занять ігровими видами спорту, потреби населення в таких спорудах, наявної мережі, ресурсів відповідних місцевих бюджетів;

готує пропозиції щодо розподілу обсягів субвенції між бюджетами міст обласного значення, районними бюджетами та бюджетами об’єднаних територіальних громад.

 4. Засідання комісії є правочинним якщо в ньому бере участь не менше як половина його членів.

 5. Засідання комісії веде голова або його заступник, а за їх відсутності – один із її членів, обраний  рішенням комісії.

 6. Члени комісії мають право:

ознайомлюватися з матеріалами, поданими на розгляд  комісії;

клопотати, наводити свої аргументи, висловлювати міркування з питань що розглядаються;

висловлювати окрему думку,  з оформленням її у письмовому вигляді;

брати участь у прийнятті рішення шляхом голосування.

 7. Рішення комісії схвалюється простою більшістю голосів її членів, які присутні на засіданні. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос голови комісії.

 8. Результати засідання комісії оформляють протоколом, який підписує голова та члени комісії.

 9. За результатами засідання комісії її голова або його заступник підписує Пропозиції щодо розподілу обсягів субвенції між бюджетами міст обласного значення, районними бюджетами та бюджетами об’єднаних територіальних громад на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту або реконструкцію/модернізацію існуючих спортивних майданчиків у мультифункціональні.

 10. Комісія надсилає пропозиції щодо розподілу обсягів субвенції між бюджетами міст обласного значення, районними бюджетами та бюджетами об’єднаних територіальних громад на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту або реконструкцію/ модернізацію існуючих спортивних майданчиків у мультифункціональні до Департаменту фінансів облдержадміністрації для перерахування субвенції до відповідних місцевих бюджетів.

 11. У разі необхідності уточнення пропозицій щодо розподілу обсягів субвенції місцевим бюджетам їх розгляд може здійснюватися комісією щокварталу відповідно до пунктів 3 - 9 цього Положення.

 12. Матеріально-технічне забезпечення діяльності комісії покладається на управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

 

____________________