РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

26 лютого 2020 року

Вінниця

№ 155

   

Про надання земельної ділянки в оренду

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання акціонерного товариства «Вінницяобленерго»:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки публічному акціонерному товариству «Вінницяобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії на території Кожухівської сільської ради Літинського району.

2. Надати акціонерному товариству «Вінницяобленерго» в оренду строком на 10 років земельну ділянку промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення площею 0,1843 га з кадастровим номером 0522483400:02:000:0244 на території Кожухівської сільської ради Літинського району, за межами населеного пункту, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії (для обслуговування існуючої ПС 116/10 кВ «Кожухів»).

3. Уповноважити Літинську райдержадміністрацію укласти з акціонерним товариством «Вінницяобленерго» договір оренди землі з орендною платою в розмірі 5% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Зобов’язати акціонерне товариство «Вінницяобленерго»:

1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

2) здійснити, в установленому законодавством порядку, державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації С. Здітовецького.

 

 

 

Голова обласної державної

адміністрації   

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ