РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

31 березня 2020 року

Вінниця

№ 215

 

Про визначення замовником

будівництва об’єкта

 

Відповідно до статті 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», положення про Департамент будівництва, містобудування та архітектури Вінницької обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 26 грудня 2014 року № 808, враховуючи рішення виконавчого комітету Ободівської сільської ради від 28 лютого 2020 року № 38 «Про визначення функцій замовника проекту «Реконструкція комплексу будівель та споруд по вулиці Соборна 418 в с. Ободівка Тростянецького району Вінницької області, комунальної власності Ободівської сільської ради, комунального закладу «Дитячо-юнацький фізкультурний заклад оздоровлення та відпочинку «Подільська казка» за Департаментом будівництва, містобудування та архітектури Вінницької облдержадміністрації»:

1. Визначити Департамент будівництва, містобудування та архітектури облдержадміністрації замовником будівництва об’єкту «Реконструкція комплексу будівель та споруд комунального закладу Дитячо-юнацький фізкультурний заклад оздоровлення та відпочинку «Подільська казка» по вул. Соборна 418 в с. Ободівка Тростянецького району Вінницької області».

2. Департаменту будівництва, містобудування та архітектури облдержадміністрації (Анатолій Доброгодина) разом із виконкомом Ободівської сільської ради в установленому порядку вирішити питання щодо передачі до 01 квітня 2020 року проектно-кошторисної документації об’єкта, зазначеного у пункті 1 цього розпорядження.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Олександра Піщика.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації       

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ