РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

31 березня 2020 року

Вінниця

№ 250

 

Про надання згоди на поділ

земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 122 Земельного кодексу України, статті 56 Закону України «Про землеустрій», клопотання науково-дослідного інституту реабілітації осіб з інвалідністю (навчально-науково-лікувальний комплекс) Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова:

1. Надати згоду Вінницькому національному медичному університету ім. М. І. Пирогова на поділ земельної ділянки площею 3,6723 га, що розташована по вул. Хмельницьке шосе, 104 у м. Вінниці та перебуває в постійному користуванні згідно з державним актом на право постійного користування земельною ділянкою від 06 серпня 2007 року, серія ЯЯ № 017085, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, на дві земельні ділянки, в тому числі площею 0,50 га з метою передачі її в комунальну власність територіальної громади м. Вінниці.

2. Вінницькому національному медичному університету ім. М. І. Пирогова:

1) замовити розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок у проектної організації, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням;

2) зареєструвати земельні ділянки в Державному земельному кадастрі;

3) надати на погодження облдержадміністрації технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

 

Голова обласної державної

адміністрації 

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ