РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

11 червня 2020 року

Вінниця

№ 371

 

Про покладання обов’язків директора Департаменту

будівництва, містобудування та  архітектури

Вінницької обласної державної адміністрації

та внесення змін до Єдиного державного реєстру

юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців

та громадських формувань

 

Відповідно до статей 11, 41, 42 Закону України «Про місцеві державні адміністрації та Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань»:

1. Припинити повноваження з виконання обов’язків директора Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Вінницької обласної державної адміністрації ДОБРОГОДИНІ Анатолію Петровичу та виключити його з числа осіб, які мають право вчиняти дії від імені Департаменту, у зв’язку із звільненням.

2. Покласти виконання обов’язків директора Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Вінницької обласної державної адміністрації на ШНЕПУ Олександра Валентиновича, заступника начальника управління дорожнього господарства Вінницької облдержадміністрації-начальника відділу експлуатації та розвитку дорожнього господарства та інфраструктури, голову комісії з припинення Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Вінницької обласної державної адміністрації, з 11 червня 2020 року.

3. Внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань зміни, передбачені у пунктах 1, 2 цього розпорядження.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 09 червня 2020 року № 34-рк «Про покладання обов’язків директора Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Вінницької облдержадміністрації на Шнепу О.В.».

Підстава: наказ Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Вінницької обласної державної адміністрації від 10 червня 2020 року № 17-к «Про звільнення Доброгодини А.П.».

 

 

Голова обласної державної

адміністрації               

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ