РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

11 червня 2020 року

Вінниця

№ 373

 

Про затвердження плану заходів щодо виконання

рекомендацій Рахункової палати, викладених у звіті

про результати аудиту ефективності використання

коштів місцевих бюджетів Вінницької області в

частині капітальних видатків, які визначаються

функціями держави

 

Відповідно до статей 16, 18 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»,  статті 78 Бюджетного кодексу України, з метою виконання рекомендацій Рахункової палати, викладених у звіті про результати аудиту ефективності використання коштів місцевих бюджетів Вінницької області в частині капітальних видатків, які визначаються функціями держави, затвердженого рішенням Рахункової палати від 14 квітня 2020 року № 10-3:

1. Затвердити план заходів щодо виконання рекомендацій Рахункової палати, викладених у звіті про результати аудиту ефективності використання коштів місцевих бюджетів Вінницької області в частині капітальних видатків, які визначаються функціями держави (далі – план заходів), що додається.

2. Керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації забезпечити виконання плану заходів про що інформувати Департамент фінансів облдерж-адміністрації у визначені терміни для узагальнення та подальшого інформу-вання облдержадміністрації щорічно до 20 грудня.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації           

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ

 

  План заходів.doc