РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

15 червня 2020 року

Вінниця

№ 386

 

Про внесення змін до розпорядження

голови облдержадміністрації

від 13 січня 2017 року № 12

 

Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:

Внести до Положення про координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання при облдержадміністрації, затвердженого розпоряд-женням голови облдержадміністрації від 13 січня 2017 року № 12  такі зміни:

Після пункту 9 доповнити пунктом 10 такого змісту:

«10. Засідання координаційної ради може здійснюватися в режимі відеоконференції яке повинне забезпечувати:

ідентифікацію особи, яка бере участь у засіданні;

встановлення та фіксацію результатів голосування стосовно кожного питання.

Рішення про засідання в режимі відеоконференції доводиться до відома членів координаційної ради не пізніше як за 24 години до його початку із зазначенням порядку денного та порядку відкритого доступу до трансляції засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при облдержадміністрації.

Технічний супровід здійснюється відповідальним  працівником Департа-менту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації.

Підставою виходу на зв’язок з організатором є запрошення (телефоно-грама), надіслане Департаментом соціальної та молодіжної політики облдерж-адміністрації для визначення учасників засідання.

Засідання координаційної ради в режимі відеоконференції є повноважним з моменту підтвердження ідентифікації всіх осіб, що беруть в ньому участь, якщо в ньому бере участь більше половини членів від загального складу.

Хід і результати засідання в режимі відеоконференції обов’язково фіксуються за допомогою технічних засобів аудіо- та/або відеозапису. Запис засідання та його носій є невід’ємною частиною протоколу засідання.

Рішення координаційної ради, що приймається в режимі відеоконференції, ухвалюються більшістю членів від загального складу координаційної ради поіменним голосуванням.

Обговорення може здійснюватися в обмежених часових рамках, що встановлюються особою, яка головує під час засідання.

Голосування на засіданні координаційної ради в режимі відеоконференції здійснюється членами ради особисто після їх ідентифікації та проходить в алфавітному порядку прізвищ кожним членом, після оголошення початку голосування та прізвища члена.

Ведення протоколу та фіксація результатів поіменного голосування здійснюється секретарем координаційної ради, який перебуває в одному приміщенні з особою, що веде засідання. Секретар координаційної ради є відповідальним за підрахунок голосів, ведення протоколу засідання та фіксацію результатів поіменного голосування.».

У зв’язку з цим пункти 10 – 17 вважати пунктами 11 – 18 відповідно.

2. Це розпорядження набирає чинності з дня його видання та діє у період карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню та території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

 

 

 

Голова обласної державної

адміністрації         

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ