ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

      РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

25 червня 2020 року

Вінниця

№ 412

 

 

Про затвердження плану

роботи облдержадміністрації

на липень 2020 року

 

Відповідно до регламенту облдержадміністрації, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 22 листопада 2007 року № 440 (із змінами та доповненнями): 

  1. Затвердити план роботи облдержадміністрації на липень 2020 року, що додається. 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови облдержадміністрації відповідно до розподілу обов’язків та керівника апарату облдержадміністрації.

 

        

Голова обласної державної

адміністрації                                      

                                              Сергій БОРЗОВ

 

                       ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови

облдержадміністрації

25 червня 2020 року № 412

  

П Л А Н   Р О Б О Т И

облдержадміністрації на липень 2020 року

 

 Заходи, що проводяться за окремими планами:

 

Засідання обласного оперативного штабу із запобігання та протидії поширенню на території області коронавірусу COVID-19. 

С. Здітовецький - перший заступник голови облдержадміністрації

 

Проведення прямих ефірів та прес-конференцій керівництва облдержадміністрації, обласної Ради та керівників структурних підрозділів облдержадміністрації.        

С. Василюк -  директор   Департаменту    інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

 

Тематичний постійно діючий семінар з питань впровадження англійської мови в управлінську діяльність для керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, установ та організацій  Вінницької області. 

Т. Пашиніна - директор Центру перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій області

 

Засідання колегії управління культури і мистецтв  облдержадміністрації «Про підсумки організаційно-творчої та фінансово-господарської діяльності закладів культури і мистецтв за перше півріччя 2020 року. Про сучасний стан музейного простору Вінниччини та його трансформація. Про стан та проблеми використання земель історико-культурного призначення в області.

Соціокультурні заходи з нагоди відзначення 1032-річчя хрещення Київської Русі – України.

Мистецьке свято «На купальський вогник до музею» до Дня Івана Купала з циклу «Традиції та обряди українського народу».

Мистецька програма «Становлення незалежності України. Соціологічний моніторинг» з нагоди 30-ї річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України.

 

О. Дернова - начальник управління культури і мистецтв облдержадміністрації

 

Відзначення професійного свята «День працівників торгівлі».

 

В. Мережко  - директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації

 

15 липня

 

Засідання колегії Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації «Про виконання основних завдань Департаменту за перше півріччя 2020 року».

 

М. Ткачук - директор Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації

 

17 липня

 

Засідання колегії Головного управління Державної казначейської служби України у Вінницькій області «Про підсумки роботи Головного управління Державної казначейської служби України у Вінницькій області за I півріччя 2020 року».

 

С. Бакута - начальник Головного управління Державної казначейської служби України у Вінницькій області

 

Розширене засідання колегії управління Держпраці у Вінницькій області  «Про підсумки роботи за І півріччя 2020 року та завдання про подальше вдосконалення наглядової діяльності у сфері промислової безпеки та охорони праці».

 

В. Марунько  - начальник управління Держпраці у Вінницькій області 

 

22 липня

 

Засідання колегії Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області «Про виконання у I півріччі поточного року завдань, покладених на Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області.

 

О. Корчака  - начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області

 

23 липня

 

Засідання колегії Департаменту фінансів облдержадміністрації «Про підсумки виконання місцевих бюджетів за перше півріччя 2020 року та завдання по забезпеченню  виконання місцевих бюджетів у другому півріччі 2020 року та протягом  поточного року».

 

М. Копачевський - директор Департаменту фінансів облдержадміністрації

 

30 липня

 

Засідання колегії Головного управління статистики у Вінницькій області «Про виконання планів роботи Головного управління статистики, наказів, рішень, протокольних доручень, прийнятих на колегії Головного управління статистики у Вінницькій області у 2 кварталі 2020 року. Про стан виконавської дисципліни в Головному управлінні статистики у Вінницькій області».

 

С. Рибалко  - начальник Головного управління статистики у Вінницькій області

 

Короткостроковий семінар «Особливості підготовки до виборів в умовах адміністративно-територіальної реформи в Україні» для голів об’єднаних територіальних громад, сільських, селищних, міських рад, міст обласного значення.

 

Т. Пашиніна  - директор Центру перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій област