РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

15 липня 2020 року

Вінниця

     № 438

 

Про залишення заяви про

отримання ліцензії без розгляду

 

Відповідно до пункту 1 частини другої, абзацу третього пункту 2 частини другої, частини п’ятої статті 12 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності», Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, затверджених Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 22 березня 2017 року № 307, враховуючи заяву комунального підприємства «Погребищеводоканал» від 09 липня 2020 року № 400120028520:

 1. Залишити заяву комунального підприємства «Погребищеводоканал» (ідентифікаційний код 43089071) про отримання ліцензії на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення без розгляду, у зв’язку з тим, що до заяви не додано копію документа, що підтверджує наявність у здобувача ліцензії лабораторії, яка має право здійснювати виробничий контроль, або копія договору на виконання таких робіт з відповідними лабораторіями інших організацій, передбачену підпунктом 4 пункту 1.7 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, затверджених Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 22 березня 2017 року № 307.

2. Після усунення причин, що стали підставою для прийняття розпорядження про залишення заяви про отримання ліцензії без розгляду, комунальне підприємство «Погребищеводоканал» (ідентифікаційний код 43089071) може повторно подати заяву про отримання ліцензії на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Олександра Піщика.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації     

Сергій БОРЗОВ