РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

23 березня 2021 року

Вінниця

№ 240

   

Про надання земельної ділянки в оренду

 

Відповідно до статей 17, 93, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання приватного акціонерного товариства «ВФ Україна»:

 

  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) приватному акціонерному товариству «ВФ Україна» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території Погребищенської міської ради.

 

  1. Надати приватному акціонерному товариству «ВФ Україна» в оренду строком на 10 років земельну ділянку площею 0,0400 га з кадастровим номером 0523484200:01:002:0065 із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Погребищенської міської ради (колишня Плисківська сільська рада) Вінницького району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій.

 

  1. Доручити Вінницькій районній державній адміністрації укласти з приватним акціонерним товариством «ВФ Україна» договір оренди землі з орендною платою в розмірі 12 відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 

  1. Приватному акціонерному товариству «ВФ Україна»:

 

        1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

 

2) здійснити в установленому законодавством порядку державну реєстрацію права оренди земельною ділянкою, зазначеної в пункті 2 цього розпорядження.

 

  1. Контроль за надходження орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної податкової служби.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

Перший заступник Голови

обласної державної адміністрації 

Наталя ЗАБОЛОТНА