РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

19 квітня 2021 року

Вінниця

     № 324

 

Про використання регіонального

матеріального резерву  

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року № 775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», протоколу позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вінницької області від 13 квітня  2021 року № 10, враховуючи звернення Тульчинського міського голови від 07 квітня 2021 року № 02-09-1089, з метою запобігання і ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 і надання термінової допомоги постраждалому населенню:

1. Комунальній установі «Вінницький обласний центр цивільного захисту та матеріальних резервів» на період запобігання і ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, передати з регіонального матеріального резерву в безоплатне користування Тульчинській міській раді генератор (мініелектростанцію) SC 4000 E потужністю 3,8 кВт, з метою забезпечення потреб Комунального некомерційного підприємства «Тульчинська центральна районна лікарня» Тульчинської міської ради.

2. Рекомендувати Тульчинській міській раді надавати звіти про цільове використання майна, зазначеного у пункті 1 цього розпорядження, щорічно до 31 грудня Комунальній установі «Вінницький обласний центр цивільного захисту та матеріальних резервів».

3. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на Департамент з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами обласної державної адміністрації.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

Голова обласної державної

адміністрації                                                                             

Сергій БОРЗОВ