РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

26 квітня 2021 року

Вінниця

     № 361

 

Про внесення змін до розпорядження

Голови обласної державної адміністрації

від 23 жовтня 2020 року № 681

 

Відповідно до статті 7 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності»:

 

Унести до розпорядження Голови обласної державної адміністрації від 23 жовтня 2020 року № 681 «Про організацію ліцензування видів господарської діяльності» такі зміни:

1. Пункт 1 доповнити підпунктом 3 такого змісту:

«3) з зовнішньоекономічної діяльності відповідно до статті 16 Закону України «Про зовнішньоекономічну діяльність» на Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації».

2. Абзац перший пункту 2 викласти у новій редакції:

«Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації, Департамент гуманітарної політики обласної державної адміністрації та Управління розвитку територій та інфраструктури обласної державної адміністрації виконують функції з ліцензування видів господарської діяльності у частині:».

3. Пункт третій викласти у новій редакції:

«3. Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації, Департамент гуманітарної політики обласної державної адміністрації та Управління розвитку територій та інфраструктури обласної державної адміністрації діють у спосіб і за процедурами, визначеними Законом України «Про ліцензування видів господарської діяльності» та іншими нормативно-правовими актами у сфері ліцензування».

 

 

Голова обласної державної

адміністрації

Сергій БОРЗОВ