РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

07 травня 2021 року

Вінниця

     № 391

 

Про надання у постійне користування земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 84, 92, 122, 123 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання Управління праці та соціального захисту населення Вінницької районної державної адміністрації:

 

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування Управлінню праці та соціального захисту населення Вінницької районної державної адміністрації.

2. Надати Управлінню праці та соціального захисту населення Вінницької районної державної адміністрації у постійне користування земельну ділянку площею 0,0374 га з кадастровим номером 0510100000:02:049:0073 житлової та громадської забудови, що розташована за вул. Дмитра Майбороди, 9 у м. Вінниці, для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування.

3. Управлінню праці та соціального захисту населення Вінницької районної державної адміністрації:

1) здійснити в установленому законодавством порядку державну реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою;

2) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.

Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Перший заступник Голови

обласної державної адміністрації

Наталя ЗАБОЛОТНА