РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

26 травня 2021 року

Вінниця

     № 456

 

Про надання в оренду земельної

ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно від 01 квітня 2010 року за № 25759491 та клопотання фізичної особи-підприємця Ніколюка Володимира Макаровича:

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду фізичній особі-підприємцю Ніколюку Володимиру Макаровичу для розміщення та експлуатації будівель і споруд авіаційного транспорту на території Бершадської міської ради (колишньої Бирлівської сільської ради) Гайсинського району. 
  1. Надати в оренду фізичній особі-підприємцю Ніколюку Володимиру Макаровичу строком на 10 років земельну ділянку площею 28,0751 га з кадастровим номером 0520480600:01:002:0552 під об’єктами нерухомого майна, що належить цій особі на праві власності, за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Бершадської міської ради (колишньої Бирлівської сільської ради) Гайсинського району за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації будівель і споруд авіаційного транспорту. 
  1. Уповноважити Гайсинську районну державну адміністрацію укласти з фізичною особою-підприємцем Ніколюком Володимиром Макаровичем договір оренди землі з орендною платою у розмірі 3 відсотка від нормативної грошової оцінки земельної ділянки. 
  1. Фізичній особі-підприємцю Ніколюку Володимиру Макаровичу: 

1) здійснити в установленому законодавством порядку державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельної ділянки; 

2) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України. 

  1. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної податкової служби. 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

  

Голова обласної державної

адміністрації                                                          

                   Сергій БОРЗОВ