РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

02 червня 2021 року

Вінниця

     № 469

 

 Про внесення змін до обсягу

регіонального замовлення на

підготовку фахівців та робітничих

кадрів для закладів професійної

(професійно-технічної) освіти у 2020 році

 

Відповідно до статей 13, 22 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 6, 9 Закону України «Про професійну (професійно-технічну) освіту»,  розпоряджень Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 994-р «Про схвалення методичних рекомендацій щодо формування та розміщення регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів»,  від 25 жовтня 2017 року № 831-р «Питання управління державними закладами професійної (професійно-технічної) освіти, підпорядкованими Міністерству освіти і науки»:  

  1. Унести зміни до обсягу регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів для закладів професійної (професійно-технічної) освіти у 2020 році, затвердженого розпорядженням Голови обласної державної адміністрації від 21 липня 2020 року № 468 «Про затвердження обсягу регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів для закладів професійної (професійно-технічної) освіти у 2020 році», виклавши його у новій редакції, що додається. 
  1. Департаменту гуманітарної політики обласної державної адміністрації довести обсяг регіонального замовлення на підготовку фахівців  та робітничих кадрів у 2020 році  до  закладів професійної (професійно-технічної) освіти. 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови обласної державної адміністрації Наталю Заболотну. 

 

Голова обласної державної

адміністрації                                                     

                        Сергій БОРЗОВ

Додаток