РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

03 червня 2021 року

Вінниця

     № 471

 

 Про прийом делегації

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», листа компанії Beten Ingenierie від 02 червня 2021 № 48/21, яка є координатором взаємодії української та французької сторін щодо реалізації проєкту децентралізованого співробітництва, що підтриманий Міністерством Європи і закордонних справ Французької Республіки, з метою спільної реалізації комплексних проєктів з розвитку різноманітних сфер функціонування області та міста: 

  1. Прийняти 06–09 червня 2021 року делегацію регіону Бургундія Французької Республіки. 
  1. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації забезпечити загальну координацію, прийом, супровід, організацію візиту делегації та профінансувати видатки коштом обласного бюджету, передбаченим на виконання заходів Програми розвитку міжнародного та транскордонного співробітництва Вінницької області на 2021–2027 роки, затвердженої рішенням 45 сесії обласної Ради 7 скликання від 24 вересня 2020 року № 978 (зі змінами), згідно з кошторисом. 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

  

Голова обласної державної

адміністрації                                                                      

      Сергій БОРЗОВ