РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

14 червня 2021 року

Вінниця

     № 492

 

Про визначення замовником з

виконання робіт за об’єктом

будівництва

 

Відповідно до статті 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», розпорядження Голови обласної державної адміністрації від    04 серпня 2020 року № 503 «Про зміну органу, до сфери управління якого належить державне підприємство «Архітектурно-будівельний інжиніринг», та затвердження Статуту Державного підприємства «Архітектурно-будівельний інжиніринг» у новій редакції», рішення 11 сесії Брацлавської селищної ради 8 скликання від 13 травня 2021 року № 383 «Про передачу функцій замовника, надання згоди на проведення будівельних робіт, надання згоди на укладання договору про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію)»: 

  1. Визначити Державне підприємство «Архітектурно-будівельний інжиніринг» замовником з виконання робіт за об’єктом «Прибудова з реконструкцією лікувального корпусу Брацлавської номерної лікарні» Коригування 2 (для розміщення Центру надання адміністративних послуг). 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Олександра Піщика.

 

 Голова обласної державної

адміністрації                                               

                           Сергій БОРЗОВ