РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

18 червня 2021 року

Вінниця

     № 507

 

Про затвердження плану заходів

щодо реалізації в області соціального

проєкту «Активні парки – локації

здорової України» на 2021 та

наступні роки

 

На виконання пункту 2 Указу Президента України від 17 грудня 2020 року № 574/2020 «Про започаткування соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України», пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від            07 квітня 2021 року № 326 «Про затвердження Положення про соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України» та з метою організації оздоровчої рухової активності громадян, створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків:

1. Затвердити план заходів щодо реалізації в області соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» на 2021 та наступні роки (далі – План заходів), що додається.

2. Відповідальним виконавцем за реалізацію Плану заходів визначити Департамент гуманітарної політики обласної державної адміністрації, а координатором реалізації Плану заходів – Комунальний заклад «Вінницький обласний центр фізичного здоровʼя населення «Спорт для всіх».

3. Виконавчим комітетам сільських, селищних, міських рад, Комунальному закладу «Вінницький обласний центр фізичного здоровʼя населення «Спорт для всіх» забезпечити реалізацію завдань Плану заходів та про стан його виконання інформувати Департамент гуманітарної політики обласної державної адміністрації до 01 липня 2021 року та щороку до 01 січня.

4. Департаменту гуманітарної політики обласної державної адміністрації забезпечувати узагальнення інформації про стан виконання Плану заходів і подання до 09 липня 2021 року та щороку до 10 січня обласній державній адміністрації й Міністерству молоді та спорту України.

5. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації забезпечити висвітлення заходів соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» у засобах масової інформації.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Перший заступник Голови

обласної державної адміністрації                                    

Наталя ЗАБОЛОТНА

 

План заходів