ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

11.04.2024

Вінниця

№ 28-р

 

 

Про внесення змін та доповнень
до Положення про Департамент
фінансів Вінницької обласної
державної адміністрації

 

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2012 року № 887 «Про затвердження Типового положення про структурний підрозділ місцевої державної адміністрації» та від 20 травня 2013 року № 348 «Про затвердження Типового положення про структурний підрозділ з питань фінансів обласної, Київської та Севастопольської міської, районної, районної у мм. Києві та Севастополі державної адміністрації»

ЗОБОВЯЗУЮ:

  1. Унести зміни та доповнення до Положення про Департамент фінансів Вінницької обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 22 січня 2013 року № 34, виклавши його у новій редакції, що додається.
  1. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 16 січня 2020 року № 19 «Про внесення змін та доповнень до Положення про Департамент фінансів Вінницької обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 22 січня 2013 року № 34».
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації Сергія Здітовецького.

         

Начальник обласної
військової адміністрації       

  Сергій БОРЗОВ

 

Завантажити. Положення.doc (Розмір - 99КБ)