ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

22.04.2024

Вінниця

№ 32-р

 

 

Про затвердження Порядку використання
коштів обласного бюджету для здійснення
виплат щорічних персональних та творчих
стипендій митцям галузі культури і мистецтв,
письменникам, кращим студентам фахової
передвищої освіти галузі культури і
мистецтв Вінницької області

 

Відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 20, 22, 91 Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 року № 252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану», Програми розвитку культури Вінницької області на 2023–2025 роки, затвердженої наказом  начальника Вінницької обласної військової адміністрації від 01 лютого 2023 року № 161, з метою сприяння піднесенню рівня культурного та мистецького життя в регіоні, відзначення талантів та досягнень митців галузі культури і мистецтв, письменників, кращих студентів фахової передвищої освіти галузі культури і мистецтв Вінницької області, надання їм фінансової підтримки для заохочення їх до подальшого творчого розвитку

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

  1. Затвердити Порядок використання коштів обласного бюджету для здійснення виплат щорічних персональних та творчих стипендій митцям галузі культури і мистецтв, письменникам, кращим студентам фахової передвищої освіти галузі культури і мистецтв Вінницької області, що додається.
  1. Департаменту правового забезпечення Вінницької обласної військової адміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію до Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).
  1. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації у Центральному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Київ) з моменту його оприлюднення.
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

Начальник Вінницької обласної
військової адміністрації 

Сергій БОРЗОВ

 

Завантажити. Порядок.doc (Розмір - 48КБ)

Завантажити. Додаток.pdf (Розмір - 461КБ)