ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

27.03.2024

Вінниця

 № 24-р

  

 

Про внесення змін до розпорядження

голови обласної державної адміністрації

від 17 жовтня 2012 року № 589

 

 

У зв’язку із кадровими змінами

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

 

  1. Унести до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 жовтня 2012 року № 589 «Про утворення комісії з визначення даних про заробітну плату працівників за роботу в зоні відчуження в 1986–1990 роках» такі зміни:

 

Затвердити посадовий склад комісії з визначення даних про заробітну плату працівників за роботу в зоні відчуження в 1986–1990 роках у новій редакції, що додається.

 

  1. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 30 травня 2016 року № 391 «Про внесення змін до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 жовтня 2012 року № 589».

 

 

Начальник обласної

військової адміністрац

Сергій БОРЗОВ

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови

облдержадміністрації

17 жовтня 2012 р.  № 589

(у редакції розпорядження

начальника обласної

військової адміністрації 

27 березня 2024 р.  № 24-р)

 

 

ПОСАДОВИЙ СКЛАД

комісії з визначення даних про заробітну плату працівників за роботу в зоні відчуження в 1986-1990 роках

 

Голова комісії – перший заступник начальника обласної військової адміністрації, голова комісії.

Заступник голови комісії – директор Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної військової адміністрації.

Секретар комісії – головний спеціаліст відділу моніторингу надання пільг та компенсацій управління соціальної підтримки та державних гарантій Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної військової адміністрації.

 Начальник управління соціальної підтримки та державних гарантій Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної військової адміністрації.

Начальник відділу моніторингу надання пільг та компенсацій управління соціальної підтримки та державних гарантій Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної військової адміністрації.

Заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області (за згодою).

Начальник управління пенсійного забезпечення Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області (за згодою).

Директор Державного архіву області.

Начальник управління фінансового та господарського забезпечення – головний бухгалтер апарату обласної військової адміністрації.

Заступник начальника відділу правової експертизи та роботи з договорами управління представництва інтересів обласної державної адміністрації в судах, правової експертизи та роботи з договорами Департаменту правового забезпечення обласної військової адміністрації.

Керівники місцевих осередків всеукраїнських громадських організацій, статутна діяльність яких пов’язана з питаннями  соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (за згодою).

 

 

Директор Департаменту

соціальної та молодіжної політики

обласної військової адміністрації 

Світлана ЯРМОЛЕНКО

 

Завантажити. Розпорядження.pdf (Розмір -117КБ)