ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

22.05.2024

Вінниця

№ 42-р

 

Про призначення щорічних персональних

та творчих стипендій в галузі культури і

мистецтв митцям, письменникам, кращим

студентам фахової передвищої освіти

 

        Відповідно до статті 22 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Програми розвитку культури Вінницької області на 2023–2025 роки, затвердженої наказом начальника обласної військової адміністрації від 01 лютого 2023 року № 161, враховуючи розпорядження начальника обласної військової адміністрації від 22 квітня 2024 року № 32-р «Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету для здійснення виплат щорічних персональних та творчих стипендій митцям галузі культури і мистецтв, письменникам, кращим студентам фахової передвищої освіти галузі культури і мистецтв Вінницької області», зареєстрованого в Центральному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Київ) 26 квітня 2024 року за № 69/1161, та протокол засідання обласної комісії з питань призначення щорічних персональних та творчих стипендій митцям галузі культури і мистецтв, письменникам, кращим студентам фахової передвищої освіти галузі культури і мистецтв Вінницької області від  08 травня 2024 року,

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

 

  1. Призначити щорічні персональні та творчі стипендії в галузі культури і мистецтв митцям, письменникам, кращим студентам фахової передвищої освіти, згідно з додатками 1–3.

 

  1. Департаменту гуманітарної політики обласної військової адміністрації здійснити виплату щорічних персональних та творчих стипендій коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи в галузі культури і мистецтва.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

Начальник обласної

військової адміністрації 

Сергій БОРЗОВ

 

Завантажити. Розпорядження.pdf (Розмір -106КБ)