ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

09 березня 2022 року

Вінниця

№ 69

        

Деякі питання виконання заходів

правового режиму воєнного стану

 

 

Відповідно до Указу Президента України 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», Закону України «Про правовий режим воєнного стану»

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. На період дії воєнного стану Головному управлінню Національної поліції у Вінницькій області, Управлінню патрульної поліції у Вінницькій області забезпечити тимчасове затримання у встановленому законодавством порядку транспортних засобів у осіб, які здійснюють керування такими засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.

 

  1. Головному управлінню Національної поліції у Вінницькій області та Управлінню патрульної поліції у Вінницькій області забезпечити негайне інформування обласної військової адміністрації про тимчасово затримані транспортні засоби та їх власників для прийняття рішення щодо їх подальшого використання для потреб оборони.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Начальника обласної військові адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації

Сергій БОРЗОВ