НАКАЗ

 

13 квітня 2022 року

              Вінниця

     № 281

 

 

Про деякі питання організації

військового обліку внутрішньо

переміщених осіб

 

 

Відповідно до частини третьої статті 37 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», законів України «Про правовий режим воєнного стану», «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64 «Про введення воєнного стану в Україні»:

 

НАКАЗУЮ:

1. Громадянам України чоловічої статі віком від 18 до 60 років, які прибули на територію Вінницької області в період воєнного стану у зв’язку із евакуацією із зони бойових дій та інших населених пунктів, не пізніше 24 годин після прибуття, з’явитися до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки для взяття на військовий облік.

2. Начальникам районних військових адміністрацій, сільським, селищним, міським головам забезпечити доведення громадянам України чоловічої статі віком від 18 до 60 років, які прибули на територію Вінницької області в період воєнного стану у зв’язку із евакуацією із зони бойових дій та інших населених пунктів та зміною місця проживання, вимоги законодавства щодо взяття на військовий облік.

3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                                          

Сергій БОРЗОВ