НАКАЗ

 

25 квітня 2022 року

Вінниця

     № 321

 

Про відзначення Почесними грамотами

облдержадміністрації та обласної Ради

особового складу Південного регіонального

управління Державної прикордонної служби України

 

Відповідно до Указу Президента України від 17 квітня 2018 року № 111/2018 «Про День прикордонника України», рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня» зі змінами, з метою вшанування мужності та героїзму захисників державного кордону України, враховуючи внесок прикордонників у боротьбу за незалежність та територіальну цілісність України в умовах збройного протистояння військам Російської Федерації, а також за значний особистий внесок у забезпечення надійної охорони та оборони державного кордону України, зразкове виконання військового та службового обов’язків, високий професіоналізм, патріотизм та вірність присязі та народові України та з нагоди відзначення професійного свята – Дня прикордонника України:

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради особовий склад органів та підрозділів Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України згідно з додатком.

 

  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації видатки, пов’язані з виплатою грошових винагород до Почесної грамоти облдержадміністрації та обласної Ради, придбання квіткової продукції профінансувати коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації 

Сергій БОРЗОВ