НАКАЗ

 

29 червня 2022 року

         Вінниця

            № 897

 

Щодо забезпечення безпечних умов

перебування дітей в позаміських

дитячих закладах оздоровлення

та відпочинку

  

Відповідно до статті 32 Кодексу цивільного захисту України, Законів України «Про позашкільну освіту», «Про оздоровлення та відпочинок дітей», «Про правовий режим воєнного стану», наказу Мінсім’ямолодьспорту від 13 серпня 2009 року № 2881, зареєстрованого в Міністерстві  юстиції України 10 вересня 2009 року за № 854/16870, наказу Міністерства внутрішніх справ України від 09 липня 2018 року № 579 «Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 30 липня 2018 року за № 880/32332, на виконання доручення Прем’єр-міністра України від 06 червня 2022 року № 13510/1/1-22 до листа Мінсоцполітики від 31 травня 2022 року № 5257/0/2-22/57 та з метою належної організації оздоровчої кампанії, забезпечення контролю за створенням дитячими закладами оздоровлення і відпочинку безпечних умов перебування дітей 

НАКАЗУЮ: 

  1. Затвердити склад обласної комплексної комісії з обстеження дитячих закладів оздоровлення та відпочинку (далі – Комісія), що додається. 
  1. Комісії здійснювати обстеження дитячих закладів оздоровлення та відпочинку усіх форм власності відповідно до звернень дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, у тижневий термін з дня їх письмового звернення до Голови обласної військової адміністрації, та з урахуванням Державного соціального стандарту оздоровлення та відпочинку дітей, затвердженого наказом Міністерства наказом Мінсім’ямолодьспорту від 13 серпня 2009 року № 2881, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2009 року за № 854/16870, Вимог щодо забезпечення нумерації та здійснення обліку фонду захисних споруд цивільного захисту, затвердженого наказом Міністерства внутрішніх справ України від 09 липня 2018 року № 579, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 30 липня 2018 року за № 880/32332.
  2. Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної військової адміністрації інформувати Голову обласної військової адміністрації про результати комісійного обстеження у триденний термін після його завершення. 
  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

 Начальник обласної

військової адміністрації                                                    

      Сергій БОРЗОВ

  

ЗАТВЕРДЖЕНО        

Наказ Начальника обласної

військової адміністрації 

29 червня 2022 року № 897

 

Склад

обласної комплексної комісії з обстеження дитячих закладів

оздоровлення та відпочинку

 

ЗАБОЛОТНА

Наталя Михайлівна

перший заступник Голови обласної військової адміністрації, голова комісії

ГОЛУБОВСЬКА

Олена Анатоліївна

заступник начальника відділу санепіднагляду та організації розслідування спалахів управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області (за згодою)

ЛІСОГУРСЬКА

Тетяна Іванівна

заступник начальника відділу дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти управління освіти та науки Департаменту гуманітарної політики обласної військової  адміністрації

ОЛІЙНИК

Роман Миколайович

заступник начальника відділу пожежної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області (за згодою)

ФЕЩУК

Олег Павлович

провідний фахівець відділу інженерно-технічних заходів та оповіщення управління організації заходів цивільного захисту Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області (за згодою)

ЦИМБАЛЮК

Анна Юріївна

головний державний інспектор з нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері управління Держпраці у Вінницькій області (за згодою)

ЯРМОЛЕНКО

Світлана Анатоліївна

директор Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної військової адміністрації

 

Директор Департаменту соціальної

та молодіжної політики

обласної військової адміністрації                          

     Світлана ЯРМОЛЕНКО