НАКАЗ

 

22 серпня 2022 року

         Вінниця

            № 1558

 

 Про скасування розпорядження

голови Немирівської районної

державної адміністрації

від 11 листопада 2011 року № 654

 

 Відповідно до частини першої та третьої статті 33, частини третьої статті 43 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», враховуючи лист Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області від 18 серпня 2022 року № П-297/0-254/6-22, 

НАКАЗУЮ: 

1. Скасувати, як таке, що є неекономним, неефективним за очікуваним та фактичним результатом, у зв’язку з не укладанням договорів оренди земельних ділянок, розпорядження голови Немирівської районної державної адміністрації від 11 листопада 2011 року № 654 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду на території Криковецької сільської ради». 

  1. Вінницькій районній військовій адміністрації: 

1) унести відповідні записи до розпорядження голови районної державної адміністрації та поінформувати зацікавлених осіб про його скасування; 

2) про проведену роботу поінформувати Департамент правового забезпечення обласної військової адміністрації в десятиденний строк. 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Начальника обласної військової адміністрації Олександра Піщика.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                              

        Сергій БОРЗОВ