НАКАЗ

 

01 вересня 2022 року

Вінниця

№ 1703

 

Про внесення змін до розпорядження

Голови обласної державної адміністрації

від 17 червня 2021 року № 504

 

 

        Відповідно до Закону України «Про запобігання корупції», Методології управління корупційними ризиками, затвердженої наказом Національного  агентства з питань запобігання корупції від 28 грудня 2021 року № 830/21, зареєстрованого  у  Міністерстві  юстиції  України  17  лютого  2022  року  за   № 219/37555

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Унести до Антикорупційної програми Вінницької обласної державної адміністрації на 2021–2022 роки, затвердженої розпорядженням Голови обласної державної адміністрації від 17 червня 2021 року № 504 такі зміни:

 

Розділ V «Процедури щодо моніторингу, оцінки виконання та періодичного  перегляду  Антикорупційної  програми»  викласти  в  новій редакції,  що  додається.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації

Сергій БОРЗОВ

 

 

          ЗАТВЕРДЖЕНО

 

          Наказ Начальника обласної

          військової адміністрації

   01 вересня 2022 року № 170361

                                                                 

 

АНТИКОРУПЦІЙНА ПРОГРАМА

обласної військової адміністрації на 20212022 роки

 

  1. V. Процедури щодо моніторингу, оцінки виконання та періодичного перегляду Антикорупційної програми

 

Моніторинг виконання Антикорупційної програми полягає у зборі та аналізі інформації про повноту та своєчасність виконання заходів, передбачених Антикорупційною програмою, їх актуальність та відповідність середовищу обласної військової адміністрації з метою контролю стану управління корупційними ризиками, виявлення та усунення недоліків у положеннях Антикорупційної програми.

Суб’єктом, відповідальним за здійснення періодичного моніторингу та оцінки виконання Антикорупційної програми, є Сектор з питань запобігання та виявлення корупції обласної військової адміністрації (далі – Сектор).

Керівники структурних підрозділів обласної військової адміністрації та її апарату, підприємств, установ та організацій, які належать до сфери її управління, з урахуванням компетенції щопівроку до 05 числа місяця, наступного за звітним періодом, інформують про стан виконання Антикорупційної програми Сектор для узагальнення, аналізу та подальшого інформування керівництва обласної військової адміністрації до 25 числа місяця, наступного за звітним періодом.

Для здійснення моніторингу та оцінки виконання Антикорупційної програми Сектор має право одержувати від структурних підрозділів обласної військової адміністрації необхідну інформацію, залучати в установленому порядку працівників структурних підрозділів.

Оцінка виконання Антикорупційної програми здійснюється до 25 січня 2023 року шляхом встановлення результативності та ефективності її виконання.

Звіти про стан та результат виконання Антикорупційної програми розміщуються на офіційному вебсайті обласної військової адміністрації.

Антикорупційна програми переглядається за результатами моніторингу її виконання (у разі потреби), виявлення нових корупційних ризиків у діяльності обласної військової адміністрації, внесення змін до антикорупційного законодавства тощо.

Антикорупційна програма може бути переглянута за пропозицією будь-якого працівника обласної військової адміністрації. Такі пропозиції щодо внесення змін до Антикорупційної програми подаються Сектору

Сектор розглядає питання про внесення змін до Антикорупційної програми та за необхідності готує відповідні пропозиції Начальнику обласної військової адміністрації.

Наказ Начальника обласної військової адміністрації про внесення змін до Антикорупційної програми розміщується на офіційному вебсайті обласної військової адміністрації.

 

 

 Завідувач Сектору з питань запобігання

 та виявлення корупції обласної

 військової адміністрації

Олег ГУСАК