НАКАЗ

 

04 жовтня 2022 року

         Вінниця

            № 2024

 

 Про відзначення Почесними грамотами

облдержадміністрації та обласної Ради

до Дня захисників і захисниць України

  

Відповідно до Указу Президента України від 14 жовтня 2014 року № 806/2014 «Про День захисника України» (зі змінами), рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня», з метою вшанування бойового подвигу та героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України у  широкомасштабній збройній агресії російської федерації проти України, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню українському народу, посилення суспільної уваги та турботи про захисників і захисниць рідної землі 

НАКАЗУЮ:   

  1. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради з нагоди відзначення на Вінниччині Дня захисників та захисниць України, з виплатою грошової винагороди, осіб згідно з додатком. 
  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації видатки, пов’язані з виплатою грошових винагород до Почесної грамоти облдержадміністрації та обласної Ради, придбанням квіткової продукції, профінансувати коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису. 
  2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

 Начальник обласної

військової адміністрації                             

                         Сергій БОРЗОВ