НАКАЗ 

14 грудня 2022 року

          Вінниця

            № 2822

  

Про проведення оцінювання

корупційних ризиків та розроблення

проєкту Антикорупційної програми

обласної військової адміністрації

 

 Відповідно до статті 19 Закону України «Про запобігання корупції», Методології управління корупційними ризиками, затвердженої наказом Національного агентства з питань  запобігання  корупції  від 28 грудня 2021 року  № 830/21 «Про вдосконалення процесу управління корупційними ризиками», зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 17 лютого 2022 року за      № 219/37555, з метою проведення оцінювання корупційних ризиків в діяльності апарату, структурних підрозділів обласної військової адміністрації

НАКАЗУЮ: 

  1. Розпочати проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності обласної військової адміністрації у форматі самооцінювання. 
  1. Сектору з питань запобігання та виявлення корупції обласної військової адміністрації (далі – Сектор) забезпечити формування персонального складу робочої групи з оцінювання корупційних ризиків у обласній військовій адміністрації (далі – Робоча група). 
  1. Структурним підрозділам обласної військової адміністрації, її апарату, у строк до 29 грудня 2022 року забезпечити надання Сектору кандидатур для включення до складу Робочої групи. 
  1. Сектору забезпечити можливість надання представниками громадськості кандидатур для включення до складу Робочої групи шляхом направлення пропозиції на електронну адресу Сектору Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. протягом 10 днів з дня оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті обласної військової адміністрації. 
  1. Робочій групі після її утворення провести оцінювання корупційних ризиків у діяльності обласної військової адміністрації у строк до 15 березня 2023 року. 
  1. Сектору за результатами оцінювання корупційних ризиків у діяльності обласної військової адміністрації підготувати в установленому порядку проєкт антикорупційної програми обласної військової адміністрації у строк до 25 квітня 2023 року. 
  1. Управлінню цифрової трансформації апарату обласної військової адміністрації забезпечити розміщення цього наказу на офіційному вебсайті обласної військової адміністрації у строк не пізніше 3 робочих днів з дня прийняття цього наказу. 
  1. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 Начальник обласної

військової адміністрації                                       

                       Сергій БОРЗОВ