НАКАЗ

 

15 грудня 2022 року

          Вінниця

            № 2844

  

Про додаткові заходи щодо охорони хвойних лісових

насаджень у передноворічний період 2023 року

  

Відповідно до статей 16, 21, 28 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та статей 31, 32 Лісового кодексу України, з метою запобігання незаконному вирубуванню хвойних лісових насаджень у лісових масивах області в передноворічний період 2023 року 

НАКАЗУЮ: 

  1. Управлінню розвитку територій та інфраструктури обласної військової адміністрації спільно із Вінницьким обласним управлінням лісового та мисливського господарства, Вінницьким обласним комунальним спеціалізованим лісогосподарським підприємством «Віноблагроліс», Державною екологічною інспекцією у Вінницькій області, Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області та районними військовими адміністраціями: 

1) розробити Комплексний план спільних заходів із проведення операції «Новорічна ялинка» у передноворічний період 2023 року; 

2) забезпечити виконання заходів, передбачених Комплексним планом із проведення операції «Новорічна ялинка». 

  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації, Вінницькому обласному управлінню лісового та мисливського господарства, Вінницькому обласному комунальному спеціалізованому лісогосподарському підприємству «Віноблагроліс», районним військовим адміністраціям провести у місцевих засобах масової інформації роз’яснювальну роботу щодо доведення до населення вимог природоохоронного законодавства та порядку придбання новорічних дерев. 
  1. Вінницькому обласному управлінню лісового та мисливського господарства, Вінницькому обласному комунальному спеціалізованому лісогосподарському підприємству «Віноблагроліс» до 20 січня 2023 року про виконання цього наказу інформувати Управління розвитку територій та інфраструктури обласної військової адміністрації для узагальнення та подальшого інформування обласної військової адміністрації до 25 січня 2023 року. 
  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації Олександра Піщика.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації             

                                           Сергій БОРЗОВ