НАКАЗ

 

08 грудня 2022 року

Вінниця

№ 2754

 

Про відзначення Дня вшанування

учасників ліквідації наслідків аварії

на Чорнобильській АЕС

 

 Відповідно до Указу Президента України від 10 листопада 2006 року № 945/2006  «Про День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС», рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня», з метою відзначення мужності, самовідданості і високого професіоналізму учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС 

НАКАЗУЮ: 

  1. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради з виплатою грошової винагороди учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, згідно із додатком. 
  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації профінансувати видатки, пов’язані з виплатою грошових винагород до Почесної грамоти облдержадміністрації та обласної Ради, придбанням квіткової продукції, за рахунок коштів, передбачених у обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису. 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                           

               Сергій БОРЗОВ