НАКАЗ

 

29 грудня 2022 року

          Вінниця

            № 3019

 

 Про заходи до Дня спротиву окупації

Автономної Республіки Крим

та м. Севастополя у 2023 році

 

 На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від  07 вересня 2022 року № 791-р «Про затвердження плану заходів до Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополя у 2023 році», з метою сприяння зміцненню національної єдності та консолідації українського суспільства, підтримки ініціатив громадськості 

НАКАЗУЮ: 

  1. Затвердити заходи до Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополя у 2023 році (далі – заходи), що додаються. 
  1. Районним військовим адміністраціям та департаментам обласної військової адміністрації: гуманітарної політики; соціальної та молодіжної політики, забезпечити виконання заходів, про що інформувати Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації до 17 березня 2023 року для узагальнення та інформування обласної військової адміністрації до 22 березня 2023 року. 
  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                        

                  Сергій БОРЗОВ

План заходів