НАКАЗ

 

11 квітня 2022 року

Вінниця

№ 279

 

Про відзначення Почесними грамотами

обласної військової адміністрації

та обласної Ради військовослужбовців

Військової служби правопорядку у

Збройних Силах України

 

Відповідно до рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня», враховуючи значення та роль спеціального правоохоронного формування у складі Збройних Сил України з виконання завдань із забезпечення правопорядку і військової дисципліни серед військовослужбовців Збройних Сил України у місцях дислокації військових частин, у військових навчальних закладах, установах, організаціях,  громадських місцях; задля запобігання кримінальним та іншим правопорушенням у Збройних Силах України, а також за значний особистий внесок у боротьбі з російським агресором, підвищення обороноздатності України в умовах збройного протистояння військам Російської Федерації

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Нагородити Почесною грамотою обласної військової адміністрації та обласної Ради військовослужбовців Вінницького зонального відділу Військової служби правопорядку та військовослужбовців військової частини А 7178, згідно з додатком.

 

  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації видатки, пов’язані з виплатою грошових винагород до Почесної грамоти обласної військової адміністрації та обласної Ради, придбання квіткової продукції, профінансувати коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

Начальник обласної

військової адміністраці

Сергій БОРЗОВ