НАКАЗ

 

20 квітня 2022 року                         Вінниця                                    № 310

 

Щодо забезпечення проведення

роз’яснювальної роботи серед

військ і населення області

 

 

Відповідно до пункту 11 частини першої статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», указу Президента України від 24 лютого   2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», з метою проведення роз’яснювальної роботи серед військ і населення

 

НАКАЗУЄМО:

 

  1. На період дії воєнного стану телерадіокомпаніям, радіокомпаніям, телевізійним центрам, засобам масової інформації усіх форм власності на території області забезпечити роз’яснювальну роботу серед військ і населення області з питань забезпечення правових заходів режиму воєнного стану та висвітлення діяльності обласної військової адміністрації.

 

  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації забезпечити підготовку матеріалів та звернень до редакцій, телерадіокомпаній, радіокомпаній, телевізійних центрів, засобів масової інформації усіх форм власності щодо проведення роз’яснювальної роботи серед військ і населення області з питань забезпечення правових заходів режиму воєнного стану та висвітлення діяльності обласної військової адміністрації.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

Начальник обласної

військової адміністрації

 

                      Сергій БОРЗОВ

Командир військової частини

А 7048

 

                          Юрій ПАРАДЮК