НАКАЗ

 

06 травня 2022 року

Вінниця

     № 359

 

Про ліквідацію установи «Вінницька

регіональна експертна рада з питань

ліцензування та атестації навчальних

закладів»

 

 

Відповідно до пункту 1 статті 19 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», частин першої та третьої статті 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», статей 104, 105, 110, 111 Цивільного кодексу України

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Припинити Установу «Вінницька регіональна експертна рада з питань ліцензування та атестації навчальних закладів» (код ЄДРПОУ 32899693) шляхом ліквідації.

 

  1. Утворити ліквідаційну комісію Установи «Вінницька регіональна експертна рада з питань ліцензування та атестації навчальних закладів»  (вул. Миколи Оводова, буд. 33, м. Вінниця, 21050) у складі згідно з додатком.

 

  1. Установити двомісячний строк заявлення кредиторами вимог до Установи «Вінницька регіональна експертна рада з питань ліцензування та атестації навчальних закладів», що ліквідовується, з дня оприлюднення відповідного повідомлення.

 

  1. Голові комісії з ліквідації попередити працівників установи про їх наступне вивільнення у зв’язку із ліквідацією.

 

  1. Передати архівні справи з основної діяльності, строки тимчасового зберігання яких ще не закінчилися, документи, не завершені в діловодстві Установи «Вінницька регіональна експертна рада з питань ліцензування та атестації навчальних закладів», до Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації

Сергій БОРЗОВ