НАКАЗ

 

27 червня 2022 року

Вінниця

№ 844

 

 

Про внесення змін до наказу Начальника обласної військової адміністрації

від 16 червня 2022 року № 700

 

 

Відповідно до статей 20, 22 Бюджетного кодексу України, Порядку використання коштів обласного бюджету для здійснення почесної церемонії поховання осіб, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, затвердженого наказом Начальника обласної військової адміністрації від 18 березня 2022 року № 137, у зв’язку із технічною помилкою

 

НАКАЗУЮ:

1. Унести до наказу Начальника обласної військової адміністрації від 16 червня 2022 року № 700 «Про затвердження списку осіб, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, члени сімей яких, мають право на одержання одноразової матеріальної допомоги для здійснення почесної церемонії поховання», такі зміни:

2. Затвердити список осіб, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, члени сімей яких мають право на одержання одноразової матеріальної допомоги для здійснення почесної церемонії поховання у новій редакції, що додається.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                                            

Сергій БОРЗОВ