НАКАЗ

 

28 червня 2022 року

Вінниця

№ 873

 

 

Про затвердження Плану ведення

індивідуального дашборду обласної

військової адміністрації та забезпечення

досягнення планових показників

 

 

Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 30 січня 2019 року № 56 «Деякі питання цифрового розвитку», листа Міністерства цифрової трансформації від 06 січня 2022 року № 1/06-6-92, з метою створення цифрового фундаменту та забезпечення цифрового розвитку

 

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити План ведення індивідуального дашборду обласної військової адміністрації та забезпечення досягнення планових показників, що додається.

2. Керівникам структурних підрозділів обласної військової адміністрації спільно з зацікавленими підприємствами, установами та організаціями й органами місцевого самоврядування забезпечити збір необхідної інформації для ведення індивідуального дашборду обласної військової адміністрації.

3. Виконавцям забезпечити своєчасне внесення інформації до індивідуального дашборду обласної військової адміністрації (до 15 та 30 числа щомісячно).

4. Керівникам структурних підрозділів обласної військової адміністрації ініціювати та забезпечити виконання заходів, спрямованих на досягнення планових показників індивідуального дашборду обласної військової адміністрації за визначеними напрямками.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Начальника обласної військової адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Андрія Кавунця.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                                        

Сергій БОРЗОВ

 

      Додаток.doc