НАКАЗ

 

 

15 серпня 2022 року

Вінниця

№ 1492

 

 

Про відзначення на Вінниччині

Дня Державного Прапора України та

Дня Незалежності України

 

  

Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 20 лютого 1992 року № 2143-XII «Про День незалежності України», Указу Президента України від 23 серпня 2004 року № 987/2004 «Про День Державного Прапора України»,  рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня» (зі змінами), вшановуючи тисячолітню історію національного державотворення, утвердження у громадян патріотизму та гордості за свою державу, звитяги українського народу у боротьбі за волю і незалежність:

1. Затвердити заходи з підготовки та відзначення на Вінниччині Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України, що додаються.

2. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради представників громадськості області, військовослужбовців за вагомий внесок у консолідацію українського суспільства та розбудову незалежної демократичної держави згідно з додатком.

3. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації профінансувати видатки, пов’язані із заходами та виплатою грошових винагород до Почесної грамоти облдержадміністрації та обласної Ради, придбанням квіткової продукції, транспортних послуг, виготовленням друкованої продукції коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, згідно з кошторисом.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                                          

Сергій БОРЗОВ

 

    Додаток.docx