НАКАЗ

 

11 жовтня 2022 року

Вінниця

№ 2103

 

Про застосування тарифів на теплову енергію,

її виробництво, транспортування, постачання, послуги

з постачання теплової енергії та постачання гарячої води

для населення, бюджетних установ і організацій,

госпрозрахункових споживачів й релігійних організацій

Комунальним підприємством «Вінницяоблтеплоенерго»

 

 

Відповідно до законів України «Про правовий режим воєнного стану, «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування», постанови Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» (із змінами)

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Комунальному підприємству «Вінницяоблтеплоенерго» протягом опалювального періоду 2022-2023 років забезпечити виконання вимог статті 1 Закону України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування» шляхом застосування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води, встановлені рішенням 45 сесії обласної Ради 7 скликання від 24 вересня 2020 року № 986 (зі змінами).

 

  1. Управлінню розвитку територій та інфраструктури обласної військові адміністрації з 01 жовтня 2022 року забезпечити контроль за додержанням Комунальним підприємством «Вінницяоблтеплоенерго» протягом опалювального періоду 2022-2023 років тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води, встановлені рішенням 45 сесії обласної Ради 7 скликання від 24 вересня 2020 року № 986 (зі змінами).

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Начальника обласної військової адміністрації Олександра Піщика.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації 

Сергій БОРЗОВ