НАКАЗ

 

12 жовтня 2022 року

Вінниця

№ 2134

 

Про застосування тарифів на теплову енергію,

її виробництво, транспортування, постачання, послуги

з постачання теплової енергії та постачання гарячої води

для населення, бюджетних установ і організацій,

госпрозрахункових споживачів й релігійних організацій

Комунальним підприємством «Вінницяоблтеплоенерго»

 

 

        Відповідно до законів України «Про правовий режим воєнного стану», «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування», постанови Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» (із змінами)

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Комунальному підприємству «Вінницяоблтеплоенерго» протягом дії воєнного стану в Україні та шести місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено або скасовано, забезпечити виконання вимог статті 1 Закону України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування» та застосовувати тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води для населення, бюджетних установ та організацій, госпрозрахункових споживачів та релігійних організацій, які діяли станом на 19 серпня 2022 року, встановлені рішенням 15 сесії обласної Ради 8 скликання від 24 грудня 2021 року № 326 «Про встановлення коригованих тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води для населення, бюджетних установ та організацій, госпрозрахункових споживачів та релігійних організацій Комунальним підприємством «Вінницяоблтеплоенерго» та дочірнім підприємством «Альтернативна теплова енергія» Комунального підприємства «Вінницяоблтеплоенерго».
  2.     Управлінню розвитку територій та інфраструктури обласної військової адміністрації з 01 жовтня 2022 року забезпечити контроль за додержанням Комунальним підприємством «Вінницяоблтеплоенерго» застосування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води для населення, бюджетних установ та організацій, госпрозрахункових споживачів та релігійних організацій, передбачених пунктом 1 цього наказу.

 

  1.      Визнати таким, що втратив чинність наказ Начальника обласної військової адміністрації від 11 жовтня 2022 року № 2103 «Про застосування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води для населення, бюджетних установ і організацій, госпрозрахункових споживачів й релігійних організацій Комунальним підприємством «Вінницяоблтеплоенерго».

 

  1.       Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Начальника обласної військової адміністрації Олександра Піщика.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації  

Сергій БОРЗОВ