ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

07 листопада 2022 року

Вінниця

№ 2408

 

 

Про внесення змін до наказу

Начальника обласної військової

адміністрації від 05 липня 2022 року № 963

 

 

З метою забезпечення належного експлуатаційного утримання вулиць та доріг комунальної власності у населених пунктах, транспортного сполучення в умовах воєнного стану

 

НАКАЗУЮ:

1. Унести до наказу Начальника обласної військової адміністрації від 05 липня 2022 року № 963 «Про затвердження переліку вулиць та доріг комунальної власності для проведення аварійних, відновлювальних робіт та експлуатаційного утримання на період дії воєнного стану» такі зміни:

Затвердити перелік вулиць та доріг комунальної власності у населених пунктах для проведення аварійних, відновлювальних робіт та експлуатаційного утримання на період дії воєнного стану у новій редакції, що додається.

2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Начальника обласної військової адміністрації від 25 жовтня 2022 року № 2279 «Про внесення змін до наказу Начальника обласної військової адміністрації від 05 липня 2022 року № 963».

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Начальника обласної військової адміністрації Олександра Піщика.

  

Начальник обласної

військової адміністрації                                                        

 Сергій БОРЗОВ