ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

11 листопада 2022 року

Вінниця

№ 2469

 

 

Про проведення Координаційної

наради з Міжнародними організаціями

та фондами, що діють у Вінницькій області

 

 

Відповідно до Указу Президента України від 05 березня 2002 року № 217/2002 «Про Порядок здійснення зовнішніх зносин Радою міністрів Автономної Республіки Крим, місцевими державними адміністраціями», з метою координації подальших зусиль щодо відновлення соціальної інфраструктури, закупівлі обладнання та генераторів, підтримки внутрішньо переміщених осіб

 

НАКАЗУЮ:

1. Провести 11 листопада 2022 року Координаційну нараду обласної військової адміністрації з міжнародними організаціями та фондами, що працюють у Вінницькій області (далі – Координаційна нарада).

2. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної військової адміністрації забезпечити організацію проведення Координаційної наради та профінансувати видатки коштом обласного бюджету, передбаченим на виконання заходів Програми розвитку міжнародного та транскордонного співробітництва Вінницької області на 2021-2027 роки, затвердженої рішенням 45 сесії обласної Ради 7 скликання від 24 вересня 2020 року № 978 (зі змінами), згідно із кошторисом.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Начальника обласної військової адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTО) Андрія Кавунця.

 

 Начальник обласної

військової адміністрації                                                      

    Сергій БОРЗОВ