ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

29.03.2023

Вінниця

№ 486

 

 

Про відзначення на Вінниччині

першої річниці початку визволення

українських земель від рашистських

загарбників

 

 

Відповідно до Указу Президента України від 06 березня 2022 року № 111/2022 «Про встановлення почесної відзнаки «Місто-герой України», Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій області на 2022–2025 роки, затвердженої рішенням 14 сесії обласної Ради 8 скликання від 26 листопада 2021 року № 265, враховуючи лист Офісу Президента України від 25 березня 2023 року № 41-01/364, з метою відзначення подвигу, масового героїзму та стійкості громадян, виявлених у захисті своїх міст під час відсічі збройної агресії рашистських загарбників проти України

 

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити заходи з відзначення на Вінниччині першої річниці початку визволення українських земель від рашистських загарбників (далі – заходи), що додаються.

2. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації видатки, пов’язані із здійсненням заходів, профінансувати коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

  

Начальник обласної

військової адміністрації                                                         

 Сергій БОРЗОВ

 

     Додаток.doc